2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Farklı bir şgeri ise kapıların hepten zahir duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta göre eğer yangın kapısı normal zamanlarda kapanmayacak ve münhal şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Bu kapılar bel kemiği olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır yürütmek üzere iki gruba ayrılır.

Böylece imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü amerikan bar sistemi ile ateş takkadak kaçış niyetının elan seri aksiyonlemesini esenlamaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en müsait eder politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması gereken kapıların tamamı emekaretlenmelidir. Üzerinde “evgin çıkış” yazgısı bulunan baplarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Bunun midein de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kapı bandajlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına sebep olur.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa dışarıya, haricen kellelamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Kullanılan kapı fitili kucakin kötü sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz iktisadi kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim sağlanabilir.

Yangın bapsı kilidi yangın kapısı asılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin bilgisiza düşmesidir.

Report this wiki page